17-jarige gewond bij steekpartij in Nijmegen

Geplaatst op 13 augustus 2018, om 14:29 uur

NIJMEGEN– Een 17-jarig meisje uit Nijmegen is zondagavond lichtgewond geraakt bij een steekincident. De dader, een bekende van het slachtoffer en leeftijdgenoot, is er vandoor gegaan. Van haar ontbreekt nog ieder spoor.

Er zou conflict tussen de twee meiden zijn waarvan de aanleiding nog onduidelijk is. Toen het tweetal elkaar rond 18.30 uur trof voor de woning van het slachtoffer, zou de 17-jarige door de ander zijn verwond met een steekvoorwerp; zij liep hierdoor een snijwond op aan haar hoofd. De dader ging er hierna vandoor. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel ter plaatse nagekeken en behandeld; ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Direct na het incident heeft de politie er veel energie ingestoken om haar te vinden. Onder andere werd een burgernetmelding verspreid met het volgende signalement:

– Jonge dame
– Donkerblond halflang haar
– Blank
– Normaal postuur
– Zwarte jas, zwarte joggingbroek en glimmende laarsjes

Heeft u de jonge dame gezien, weet u waar zij verblijft of treft u haar aan, bel dan direct 112 en onderneem zelf verder geen actie. De politie blijft onverminderd doorgaan met de zoektocht naar de 17-jarige verdachte.