Hagenaar (83) overleden na verkeersruzie bij ziekenhuis Arnhem - GelreNieuws.nl

Hagenaar (83) overleden na verkeersruzie bij ziekenhuis Arnhem

Geplaatst op 27 augustus 2018, om 18:21 uur

ARNHEM – De man van 83 uit Den Haag die zaterdagmiddag 18 augustus zwaargewond raakte bij een verkeersruzie voor ziekenhuis Rijnstate in Arnhem, is overleden aan zijn verwondingen.

Het slachtoffer stond die zaterdag omstreeks 15.45 uur bij de bushalte te wachten toen er een conflict ontstond met de inzittenden van een voorbijkomende auto. Waar het conflict over ging is niet bekend. Toen de 83-jarige het portier van de auto opende, reed de auto hard weg. De man kon niet meer op tijd loslaten en kwam ten val en liep letsel op aan zijn hoofd.

De man uit Den Haag was in eerste instantie kwam de man in het Radboudziekenhuis in Nijmegen gebracht. Enkele dagen daarna is de man verplaatst naar een ziekenhuis in Den Haag. Na het ongeluk is hij niet meer bij bewustzijn geweest.

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar de inzittenden van de auto. Een getuige van het incident wist te vertellen dat het om een antracietkleurige Opel Corsa ging. De politie komt graag in contact met meer getuigen van het incident. Heeft u het zien gebeuren of heeft u andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Belt u dan naar 0900-8844. Anoniem reageren kan ook, bel dan naar 0800-7000.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com