Opnieuw aanhoudingen in onderzoek mishandeling badmeesters - GelreNieuws.nl

Opnieuw aanhoudingen in onderzoek mishandeling badmeesters

Geplaatst op 10 augustus 2018, om 15:09 uur

ARNHEM – De politie heeft donderdag nog twee mannen aangehouden in het onderzoek naar de mishandeling van twee badmeesters in Arnhem. De twee verdachten van 20 en 21 jaar komen uit Arnhem en worden, net als de twee eerder aangehouden verdachten, vandaag voorgeleid.

Onderzoek moet uitwijzen welke rol de verdachten hebben gespeeld bij de mishandelingen die op 27 juli plaatsvonden in het Arnhemse zwembad Klarenbeek. Twee badmeesters raakten daarbij gewond. De politie startte direct een onderzoek en hield woensdag 8 augustus al een man en een vrouw van 21 uit Arnhem aan.

Woensdag doorzochten rechercheurs de woningen van de vier verdachten, waarbij verschillende spullen in beslag werden genomen. Er werd gezocht naar spullen die relatie hebben met het opsporingsonderzoek en die kunnen dienen als bewijs, maar er werd ook al rekening gehouden met een eventuele schadevergoeding richting de slachtoffers. Daartoe werden waardevolle spullen in beslag genomen, die gebruikt kunnen worden om de schade van de slachtoffers te vergoeden, als de rechter dat beslist.

Alle vier verdachten zitten nog vast. Zij horen vandaag of ze langer vast blijven zitten.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com