Zutphenaar (26) ernstig gewond bij steekpartij - GelreNieuws        

Zutphenaar (26) ernstig gewond bij steekpartij

Geplaatst op 1 september 2018, om 17:00 uur

ZUTPHEN – Een 26-jarige man uit Zutphen is in de nacht van vrijdag op zaterdag zwaargewond geraakt na een steekincident. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

De man was rond 01.35 uur in een horecagelegenheid aan de Vaaltstraat in Zutphen toen iemand de zaak binnenkwam en hem stak. Hij raakte ernstig gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. Zijn toestand is stabiel.

Voor zover nu bekend is, werd getracht een groep personen, die nog maar net binnen waren en onenigheid veroorzaakten, te verwijderen uit de horecagelegenheid. Bij het verwijderen werd het slachtoffer gestoken door een persoon uit de groep. Na het steekincident ging de groep, waaronder de dader, er vandoor.

De politie startte direct een groot onderzoek. Er werd in de omgeving gezocht naar de dader maar deze werd niet meer aangetroffen. In de horecagelegenheid werd sporenonderzoek gedaan en diverse getuigen zijn en worden nog gehoord. Ook gaat de politie nog met het slachtoffer in gesprek zodra dat mogelijk is.

Aan de Polsbroek werd een bloedspoor gevonden. De politie onderzoekt of dit verband houdt met dit incident.

Getuigen gezocht
Er is nog veel onduidelijk over het incident. De politie komt dan ook graag in getuigen of mensen die informatie hebben die voor het onderzoek van belang kan zijn. Zij worden verzocht te bellen met 0900 8844.