Bejaarde man mishandeld en overvallen in zijn woning Arnhem

Geplaatst op 5 oktober 2018, om 17:38 uur

ARNHEM – In de nacht van dinsdag op woensdag is een 89-jarige man in zijn woning aan de van Hasseltstraat in Arnhem overvallen. De man raakte daarbij gewond. Dat maakt de politie vrijdagmiddag bekend.

De politie had die nacht een melding gekregen dat een oudere man gewond op straat zou zitten. Toen agenten hem op straat aantroffen en hem aanspraken vertelde hij dat hij was overvallen in zijn woning tussen 03.00 en 04.30 uur. Hij vertelde ook dat hij was geslagen. De politie is een onderzoek gestart en sprak al met diverse buurtbewoners. Omdat de man mogelijk al eerder is lastig gevallen, houdt de politie een oogje in het zeil.

Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van de overval of die nacht of de dagen ervoor iets bijzonders hebben gezien. Of misschien beschikken mensen in de buurt van de Van Hasseltstraat over camerabeelden van die nacht. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.