Flinke verkeershinder bij ongeval in Ede - GelreNieuws.nl

Flinke verkeershinder bij ongeval in Ede

Geplaatst op 29 oktober 2018, om 19:27 uur

EDE – Op de Veenderweg in Ede zijn maandagavond twee auto’s frontaal met elkaar in botsing gekomen. De weg was tijdelijk afgesloten voor het overige verkeer waardoor zij veel hinder ondervonden van dit ongeval.

Het ongeval werd rond 18:25 uur gemeld. Twee auto’s kwamen elkaar tegemoet ter hoogte van de winkels aldaar. Op het moment dat ze daar reden, kwam één van de betrokken auto’s door onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht, en de auto’s elkaar aan de linker voorkant raakten. Door de klap zijn beide auto’s een kwartslag gedraaid.

Verkeershinder
Doordat de auto’s de volledige weg blokkeerde, liep het overige verkeer veel hinder op. Ook een passerende lijnbus kon in eerste instantie niet langsrijden vanwege de blokkade. Uiteindelijk heeft bestuurder van de lijnbus met vakkundig stuurwerk de bus in de smalle straat kunnen keren.

Beide auto’s hebben flinke schade opgelopen en worden afgesleept. Zowel de politie als de sleepdienst doen hun best de weg zo snel mogelijk vrij te krijgen. Bij dit ongeval is niemand gewond geraakt.

foto’s: Ted Walker

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com