Twee daders proberen pinautomaat te kraken in Apeldoorn

Geplaatst op 19 oktober 2018, om 12:47 uur

foto: PolitieAPELDOORN – In de nacht van donderdag op vrijdag rond 0.54 uur is er aan de Laan van Zevenhuizen geprobeerd een pinautomaat te kraken. De daders zijn er vandoor gegaan, de politie zoekt getuigen.

Rond 0.54 uur hebben twee personen geprobeerd een pinautomaat te kraken, toen het alarm afging zijn de mannen er vandoor gegaan in de richting van de Salomonszegel. Op de camerabeelden van de pinautomaat, waren twee personen te zien met het volgende signalement.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Signalement
Beide waren in het zwart gekleed en droegen een zwarte helm. Een van hen droeg een oranje handschoen en had een oranje breekijzer in zijn hand. De andere droeg zwarte handschoenen en had een zwart breekijzer in zijn hand. De daders zijn er op een scooter vandoor gegaan in de richting van de Salomonszegel. Het gaat om een zwarte motorscooter waarvan het zadel een lichtere kleur heeft.


foto: politie

Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van deze kraak aan de Laan van Zevenhuizen en waar de politie nog niet mee heeft gesproken. Mocht u opnames hebben gemaakt of andere informatie bezitten, neemt u dan contact met ons op. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.