Zeven gewonden bij zwaar auto-ongeluk waarvan vijf ernstig gewond - GelreNieuws.nl

Zeven gewonden bij zwaar auto-ongeluk waarvan vijf ernstig gewond

Geplaatst op 14 oktober 2018, om 13:42 uur

PUTTEN – Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Voorthuizerstraat zijn zondagmorgen rond 05.20 uur 7 inzittenden van een personenauto gewond geraakt, waarvan vijf ernstig gewond raakten.

De auto kwam vanuit de richting Voorthuizen en reed tegen een boom. De hulpverleningsdiensten politie, ambulancedienst en brandweer rukten massaal uit en ook een traumahelikopter kwam ter plaatse. Alle 7 personen, vier vrouwen en drie mannen, zijn afkomstig uit Polen.

Verschillende ziekenhuizen
Ten minste één persoon bleek bekneld te zitten in het voertuig en is door brandweerlieden bevrijd. In totaal zaten er 7 personen in het voertuig die allen gewond zijn geraakt; vijf ernstig en twee lichtgewond. De slachtoffers zijn met ambulances naar verschillende ziekenhuizen overgebracht, waaronder in Utrecht en Ede. De provincie zorgde voor een afzetting en Verkeersongevallenanalyse (VOA) deed ter plaatse technisch sporenonderzoek; vervolgens is het voertuig in beslag genomen voor verder onderzoek. Ook zijn enkele getuigen gehoord.

De toedracht van het ongeval wordt nader onderzocht en bij de bestuurster is een bloedblok afgenomen voor onderzoek naar rijden onder invloed.

foto: Tim van Donkersgoed

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com