Vier jonge mannen overvallen Jumbo Groesbeek - GelreNieuws.nl

Vier jonge mannen overvallen Jumbo Groesbeek

Geplaatst op 10 november 2018, om 11:19 uur

GROESBEEK – Wie heeft er gisteravond vier jongemannen zien rennen in Groesbeek? De politie stelt die vraag na een overval op een supermarkt aan De Meent in Groesbeek.

Sluitingstijd
Rond negen uur ’s avonds werd de winkel overvallen. En waren toen meerdere medewerkers en een klant in de winkel. De vier overvallers kwamen de winkel binnen en bedreigden de medewerkers met onder andere een mes. De medewerkers moesten geld en sigaretten afgeven. Daarna gingen de daders ervandoor. De buit namen ze mee in de opvallende gele tassen van de Jumbo.

Wie kan de politie helpen?
Meteen na de melding is de politie een onderzoek gestart. Iedereen die in de winkel was is als getuige gehoord. Verder zijn er sporen onderzocht en vastgelegd. De politie vraagt nu de hulp van mensen buiten de supermarkt die mogelijk meer informatie over de daders hebben. Dit weten we tot nu toe over de daders:

Signalement
– Vier jongemannen (vermoedelijk tussen de 17 en 21 jaar)
– Rond de 1.70 m lang
– Ze hadden donkere bivakmutsen op
– Alle vier de daders droegen een trainingsbroek en een capuchon
– Bij hun vertrek hadden ze gele tassen van de Jumbo bij zich

Getuigen
Wie heeft deze jongens gezien in Groesbeek of omgeving? De politie wil dit graag weten om zo de vluchtroute in kaart te brengen. Het kan ook zijn dat iemand in Groesbeek camera’s heeft, waardoor er rond 21.00 uur op beelden te zien is dat de daders voorbijkomen. Die beelden wil de politie graag hebben. Ook als u op een andere manier informatie heeft over deze zaak, komt de politie graag in contact. Als u iets is opgevallen vlak voor de overval, dan horen wij dit ook graag.  Bel vandaag nog met informatie via 0900-8844. U kunt ook hieronder tips doorgeven. Wilt u anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Eerder meldde de politie op basis van de eerste informatie dat het om vijf daders ging. Uit onderzoek blijkt nu dat het om vier daders gaat.

Gemaskerde personen met bijlen overvallen supermarkt in Groesbeek