Daders stelen tablet en laptops bij inbraak in sportkantine Haalderen - GelreNieuws.nl

Daders stelen tablet en laptops bij inbraak in sportkantine Haalderen

Geplaatst op 27 november 2018, om 22:23 uur

HAALDEREN – In de nacht van zondag op maandag is er ingebroken in de kantine van voetbalvereniging HAVO aan de Notenboomstraat in Haalderen. Nog onbekende daders hebben hierbij meerdere goederen gestolen.

Die nacht hebben vermoedelijk meerdere inbrekers, onder de overkapping aan de zijkant van de ingang, een hoog raam geforceerd en is een inbreker vervolgens via een kliko op de picknick tafel naar binnen geklommen. Naar alle waarschijnlijkheid is de tweede dader naar binnen gelaten via de zij-ingang op het moment dat de eerste inbreker al binnen was.

Forse schade
In de kantine zijn vrijwel alle lades overhoop getrokken en de deuren ingetrapt. Op de bovenste etage zijn ladekasten opengebroken en is de volledige inhoud op de vloer gegooid. Bij de inbraak zijn onder andere een tablet en meerdere laptops ontvreemd. Verder is er een forse schade aan het interieur.

De inbrekers hebben het toegangshek geblokkeerd zodat ze minder snel overlopen konden worden. Heeft u iets gezien of gehoord in de nacht van zondag op maandag, wordt u gevraagd om contact op te nemen met de politie.

foto’s: GelreNieuws

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com