Forse schade na frontale botsing in Arnhem - GelreNieuws.nl

Forse schade na frontale botsing in Arnhem

Geplaatst op 24 november 2018, om 01:18 uur

ARNHEM – Op de Amsterdamseweg (N224) ter hoogte van de Bakenbergseweg in Arnhem zijn twee auto’s frontaal op elkaar geknald. De schade is fors. De weg heeft enige tijd dicht gezeten.

Het ongeval werd rond middernacht gemeld. Door nog onbekende oorzaak knalde de twee voertuigen frontaal tegen elkaar aan op het met stoplichten beveiligd kruispunt. Een ambulance is ter plaatse gekomen om de betrokkenen na te kijken, maar niemand hoefde naar het ziekenhuis.

Onenigheid
De bestuurders hadden enige onenigheid over de vraag wie er fout zat en hoe dit ongeval kon gebeuren. De politie heeft hierin bemiddeld en geassisteerd met onder andere het invullen van de schadeformulieren. De definitieve schuldvraag zal worden bepaald nadat beide partijen de schadeformulieren hebben ingevuld. In verband met dat er geen letsel bij was, bepaalt de verzekeraar in dit geval wie er fout zit.

Beide voertuigen zijn door een berger afgesleept. Echter lag er nog veel olie op de weg, volgens de berger 6 á 10 liter. Dit zal weggehaald moeten worden voordat de weg weer open kan, al kon dit nog de nodige uren duren. Hoe lang het exact heeft geduurd, is niet bekend.

foto’s: Tom Huysman / Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com