Jan Linders bedankt voor steunbetuigingen na gewelddadige overval

Geplaatst op 30 november 2018, om 10:49 uur

LENT – Afgelopen zaterdag is de supermarkt Jan Linders aan de Frankrijkstraat in Nijmegen Lent gewelddadig overvallen, waarbij personeelsleden gegijzeld zijn. Nu wil de Jan Linders iedereen bedanken die iets voor hen heeft betekend na de overval.

Jan Linders werd in alle vroegte overvallen door vier daders. De daders bedreigden het personeel met bijlen en messen, waarna ze in de koelcel werden opgesloten. De daders gingen er vandoor met een buit van 30.000 euro en zijn nog voortvluchtig.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

‘Niet lief’
Onder de noemer: ‘Kom een boodschap halen, kom een boodschap brengen’ konden klanten en buurtbewoners met stiften een verhaal op de ramen schrijven. Klanten en buurtbewoners schreven volgens De Gelderlander‘Dit heeft impact, het raakt me enorm. Geen woorden voor, weet dat ik jullie wil steunen’‘Veel sterkte met het verwerken, de buurt staat achter jullie’ of  ‘Laat je energie niet bederven door deze klootzakken.’ Zelfs kinderen, waaronder Jonas van 9-jaar oud, schrijven of kleuren op het raam. Jonas schrijft: ‘De dief is niet lief. Groeten Jonas’, zo meldt De Gelderlander. 

Het personeel van de Jan Linders schrijft op Facebook dat zij alle bedrijven, en iedereen die maar iets voor hen heeft betekend na de overval wil bedanken voor alle kaarten, cadeau’s, bloemen, lekkernijen en lieve woorden. Uiteraard bedanken zij ook de politie voor hun kordate optreden. ‘Het betekent veel voor ons dat iedereen zo betrokken is’, aldus het personeel van de Jan Linders Lent.

De stiften blijven de komende dagen hangen, zodat de positieve boodschappen kunnen worden aangevuld.

foto’s: Facebook Jan Linders Lent