Politiehelikopter helpt zoeken naar vermiste man in Lunteren - GelreNieuws.nl

Politiehelikopter helpt zoeken naar vermiste man in Lunteren

Geplaatst op 28 november 2018, om 13:58 uur

LUNTEREN – Dinsdagavond startte de politie om 22.15 uur een Burgernetactie in verband met een vermissing van een 42-jarige man. De man werd sinds 20:00 uur die avond vermist. Er is tijdens de zoektocht ook al gezocht met een speurhond, maar dat leverde niets op. Inmiddels vliegt woensdag de politiehelikopter ook boven het bosgebied van Lunteren en is op zoek naar die man.

De politie verspreidde dinsdagavond het Burgernetbericht waarmee ze hoopte de man terug te vinden. Dit gebeurde niet, maar zij kregen wel drie tips. Na drie kwartier werd de actie toen afgesloten. Met die tips zijn ze woensdag verder gaan zoeken en inmiddels vliegt de politiehelikopter woensdag aan het begin van de middag al enige tijd boven het gebied op zoek naar de man. Ook de boswachter hielp mee zoeken naar de man. De man voldoet aan onderstaande signalement.

Signalement
– Man
– 42 jaar
– Blank
– 1,86 m lang
– Fors postuur
– Blauwe ogen
– Rossig, stekelig haar
– Baard
– Schoenmaat 46/47
– Kleding van het merk PME, blauw en zwarte bomber

De politie roept getuigen op zich te melden als ze de vermiste man hebben gezien of weten waar hij zich op dit moment bevindt. Heeft u tips? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of bij een dringende of acute situatie met 112.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com