Twee vrouwen slachtoffer van brute straatroof Nijmegen

Geplaatst op 18 november 2018, om 13:38 uur

NIJMEGEN – Een 17-jarige vrouw uit Nijmegen en een 37-jarige vrouw uit Eindhoven zijn zaterdagavond 17 november slachtoffer geworden van een straatroof in Nijmegen. De 37-jarige raakte gewond en is ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

De twee vrouwen liepen omstreeks 20.15 uur over de Staringstraat in de richting van de Oranjesingel. Uit het niets zouden zij zijn vastgepakt door twee onbekende mannen die geld eisten. Er ontstond een worsteling waarbij de 37-jarige meerdere klappen heeft gekregen. Uiteindelijk zijn de twee overvallers weggerend in de richting van de Oranjesingel met de tassen van beide slachtoffers.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Getuigen gezocht
Het zou gaan om twee mannen met een donkere huidskleur en een slank postuur. Hun lengte werd geschat rond de 1.80 m. Beiden droegen een zwarte muts en donkere kleding; de een had een zwart trainingspak aan, de ander droeg een zwarte jas. Als u getuige bent geweest van de beroving, of u heeft informatie die de politie kan gebruiken bij haar onderzoek, neemt u dan contact op via 0900-8844. Anoniem reageren kan ook. Bel dan naar 0800-7000.

Foto: Persbureau-Heitink