Auto botst tegen boom en belandt in het water: bestuurder overleden - GelreNieuws.nl

Auto botst tegen boom en belandt in het water: bestuurder overleden

Geplaatst op 14 december 2018, om 00:21 uur

BEESD – Op donderdagochtend kregen de hulpdiensten een melding van een auto te water op de Busterweg in Beesd. Hierbij is het slachtoffer komen te overlijden.

De hulpdiensten werden rond 08:30 uur massaal opgeroepen. Ter plaatse bleek de bestuurder nog in het voertuig te zitten, wat grotendeels onder water lag. Politieagenten hebben samen met de brandweer en twee leden van de Reddingsbrigade Culemborg de bestuurder met veel moeite uit de auto weten te krijgen, zo laten zij weten in een bericht op Facebook.

Reanimatie
De hulpdiensten zijn vervolgens direct begonnen met reanimeren. Ambulancepersoneel en de bemanning van de traumahelikopter hebben de reanimatie voortgezet, waarna de bestuurder met per ambulance naar het ziekenhuis werd vervoerd.

Oorzaak
Over de oorzaak is vooralsnog weinig bekend. Het voertuig raakte een boom en kwam vervolgens in de brede sloot terecht die aardig vol stond met water. Mogelijk heeft de gladheid een rol gespeeld.

Donderdagavond kreeg de politie het trieste bericht dat het slachtoffer is overleden, aldus politie Culemborg op Facebook.

foto’s: Politie Culemborg

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com