Man (22) ernstig gewond na steekincident, in café Nijmegen - GelreNieuws        

Man (22) ernstig gewond na steekincident, in café Nijmegen

Geplaatst op 16 december 2018, om 11:19 uur

NIJMEGEN – In de nacht van zaterdag op zondag is een 22-jarige Nijmegenaar ernstig gewond geraakt bij een conflict in een horecagelegenheid aan de 14e straat in Horstacker in de wijk Lindenholt.

De politie heeft de zaak in onderzoek en sprak met diverse aanwezigen. Het slachtoffer moest met spoed worden geopereerd. Hoe het met het slachtoffer is, is op dit moment niet bekend.

De politie kreeg de melding vanuit het café en ging met meerdere eenheden ter plaatse. Omdat de situatie nogal hectisch en chaotisch was werd van alle aanwezigen de identiteit vastgelegd. Hoe het conflict is ontstaan en wie verantwoordelijk is voor het steken is nog onduidelijk. Vandaag zal het onderzoek worden voortgezet.

Getuigenoproep
Mocht u getuige zijn geweest of anderszins informatie hebben over deze ernstige mishandeling neemt u dan contact op met de recherche via het telefoonnummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Bron: Politie Nijmegen-Zuid
Foto’s: Misdaad anoniem