Één verdachte van steekpartij in Nijmegen nog vast, andere onschuldig - GelreNieuws.nl

Één verdachte van steekpartij in Nijmegen nog vast, andere onschuldig

Geplaatst op 6 januari 2019, om 22:10 uur

NIJMEGEN – De politiehelikopter vloog zondagavond enige tijd boven Nijmegen vanwege een steekpartij aan de Peltlaan. Bij het steekincident raakte een 46-jarige Nijmegenaar lichtgewond. Een van de twee aangehouden mannen bleek er niets mee te maken te hebben en werd kort na zijn aanhouding weer vrijgelaten. Een 48-jarige man uit Nijmegen zit nog vast.

Even na 21.30 uur kwam de melding dat er een steekincident had plaatsgevonden. De verdachte was er vandoor gegaan, maar agenten wisten waar hij waarschijnlijk zou verblijven. Zij gingen direct naar de Rentmeesterhof, terwijl andere agenten bij het slachtoffer waren.

Vrijgelaten
In de woning aan de Rentmeesterhof bleken echter twee mannen te zijn, en omdat niet direct duidelijk was wie de verdachte was, zijn beide mannen aangehouden. Na kort onderzoek bleek dat een van de twee mannen niets met het incident te maken had en daarom is hij direct vrijgelaten. De verdachte zit nog vast en hij wordt gehoord over het steekincident.

Het slachtoffer is ter plaatse door een ambulance aan zijn verwondingen behandeld, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

foto’s: Roland Heitink / Persbureau Heitink

 

Download nu onze app, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

Get it on Google Play

Get it on Apple Store

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com