Jongeren moeten onder bedreiging van geweld pinnen - GelreNieuws.nl

Jongeren moeten onder bedreiging van geweld pinnen

Geplaatst op 1 januari 2019, om 16:39 uur

NIJMEGEN – De politie is een onderzoek gestart naar de gang van zaken over een vrijheidsberoving van enkele jongeren die onder bedreiging van geweld hebben moeten pinnen.

Het incident vond plaats op Nieuwjaarsochtend. Een van de jongeren raakte lichtgewond. De jongeren werden gedwongen in een kleine donkergekleurde auto te stappen. Eerst werd de ABN/AMRO bank aan de Hatertseweg bezocht. Dat was even voor 06.00 uur. Ook werd de Klef in Ewijk bezocht, maar daar bleek de pinautomaat in een winkel te zitten, dus daar was niets te halen. Vervolgens werd er doorgereden naar Winssen. Daar werd wederom gepind. Vervolgens zijn de slachtoffers achtergelaten en gingen de twee verdachten er in hun auto met een onbekend geldbedrag vandoor. Op dit moment kan de politie nog niet meer informatie delen in belang van het onderzoek.

Lees verder onder de advertentie

Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest of iets hebben gezien of informatie bezitten die hun kan helpen deze zaak op te lossen. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Bron: Politie.nl

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com