Scooter vliegt in brand op 2de verdieping appartementencomplex - GelreNieuws.nl

Scooter vliegt in brand op 2de verdieping appartementencomplex

Geplaatst op 26 januari 2019, om 21:34 uur

DRUTEN – Zaterdagavond is er brand ontstaan aan de Heersweg in Druten. Hierbij liep een appartement behoorlijke schade op.

Omstreeks 19.30 uur kreeg de brandweer een melding van een brand. De brand woedde toen in een appartement op de tweede verdieping van het wooncomplex. Omdat toen nog onduidelijk was of de bewoner op dat moment thuis was, werden direct meer brandweervoertuigen opgeroepen. Ook ambulances kwamen uit voorzorg ter plaatse.

Bewoners van het appartementencomplex werden door de brandweer uit hun woning gehaald. De brandweer heeft de brand in de woning geblust en daarna metingen verricht in omliggende appartementen. De bewoners daarvan konden rond 20.30 alweer terug naar hun appartement.

Bij de brand zijn geen gewonden gevallen. Wel is de woning flink beschadigd geraakt door brand- en rookschade. De brand is volgens de brandweer ontstaan in de scooter die buiten op de galerij voor de woning geparkeerd stond. De brand is vervolgens naar binnen geslagen. Wat de oorzaak is van de scooterbrand, is onduidelijk.

foto’s: Fernando Bot / Persbureau Heitink
video: Luuk Merkus / Persbureau Heitink

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com