“Anonieme snitch” meldt hennepkwekerij bij politie Dieren - GelreNieuws.nl

“Anonieme snitch” meldt hennepkwekerij bij politie Dieren

Geplaatst op 6 februari 2019, om 21:55 uur

DIEREN – Vandaag is er in Dieren een inwerkingzijde hennepkwekerij aangetroffen in een woning. In een woning aan de Mezenlaan stonden ruim 250 hennepplanten. De politie schreef hierover in bericht in straattaal.

Deze planten zijn vernietigd door een speciaal bedrijf.  Er was sprake van diefstal stroom dit werd geconstateerd door een fraudespecialist van de energie maatschappij. Door de illegale aansluiting was de kans op brand zeker aanwezig. Tot op heden zijn er nog geen aanhoudingen verricht maar het onderzoek loopt bij het team van de politie uit Dieren.

Straattaal
De politie van Dieren schreef het volgende bericht in straattaal op haar Facebook:

Dagelijkse torie tijdens workko

Na een anonieme snitch uit de hood kwam er een message bij de scotoe in Dieren terecht. De message was dat er een beetje wierie werd gekweekt in een osso aan de mezenlaan. Die papi, die zich recherche noemt heeft vervolgens een beetje lopen checke daar. Hij werd parra en zei dat er veeeeel verse wierie stond om geklaard te worden.

Wij zijn vervolgens naar die osso gegaan. Daar bosden we de deur in met een bonkoe. We zagen daaro bijna 3 barkie aan planten staan. Alle wierie hebben we brokko gemaakt en geveegd. Geen wederechterlijk verkregen doekoe voor die chiengbwoii!!

Challas”

©Politie Dieren

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com