Verdachte aangehouden na overval op supermarkt in Apeldoorn - GelreNieuws.nl

Verdachte aangehouden na overval op supermarkt in Apeldoorn

Geplaatst op 1 februari 2019, om 19:57 uur

APELDOORN – Dinsdag 29 januari is in Leeuwarden een 21-jarige man aangehouden voor betrokkenheid bij de overval op een supermarkt aan de Koning Lodewijklaan in Apeldoorn op 3 november 2018. De man sprong na de overval achterop een scooter en ging er vandoor. Het onderzoek naar de bestuurder van de scooter gaat door.

Zaterdagmiddag 3 november rond 17.30 uur bedreigde een man de caissière van de supermarkt met een mes. Nadat hij geld had gekregen ging hij er vandoor. Buiten stond een tweede dader met een scooter klaar om te vluchten. De overvaller stapte achterop de scooter en samen gingen ze er vandoor.

Direct na de overval is een onderzoek gestart. In het onderzoek kwam de aangehouden man in beeld bij het onderzoeksteam. Tijdens het onderzoek kwam hij ook als verdachte naar voren in een andere zaak in Apeldoorn. Daarin werd juni vorig jaar een pinpas gestolen en waarmee meerdere keren geld werd opgenomen. De 21-jarige man is dinsdag ook aangehouden voor deze zaak.

Momenteel zit de man nog vast, zijn rol in zowel de overval als de zaak met de gestolen pinpas wordt onderzocht.

Bestuurder van de scooter gezocht
Het onderzoek naar de overval op de supermarkt in Apeldoorn nog volop door. Het team is op zoek naar de tweede verdachte, de man die de scooter bestuurde. Misschien was je op 3 november in de buurt van de supermarkt en heb je twee mannen op een grijze scooter zien rijden en herinner je je hoe de bestuurder eruit zag? Of weet je wie de bestuurder is? De recherche komt graag in contact met mensen die iets weten over deze tweede man.

Heb je tips? Bel dan met de politie in Apeldoorn via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan gratis 0800-7000.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com