Winkeldief fietst tegen lantaarnpaal en raakt ernstig gewond in Gendt

Geplaatst op 20 februari 2019, om 16:31 uur

GENDT – Woensdagmiddag is een fietser vermoedelijk tegen een lantaarnpaal aan gefietst. Dit gebeurde op de Julianastraat in Gendt. De man raakte hierbij gewond. 

Omstreeks 13:50 uur fietste een Poolse man over de Julianastraat, door onbekende reden fietste hij tegen een lantaarnpaal aan. Hierbij kwam hij lelijk ten val en kermde het uit van de pijn. Een omstander die het gekerm van de man hoorde is bij hem gaan zitten, de omstander verklaarde dat de man onder invloed van iets leek. De opgeroepen politie en de ambulance waren snel ter plaatse.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Winkeldief
De man had een fles wijn en 2 potten kauwgom naast hem liggen, later bleek dat de man in de binnenvoering van zijn jas veel  “niet betaalde”boodschappen had. De politie is naar de supermarkt aan de de Julianastraat gegaan. De politiewoordvoerder laat desgevraagd weten dat de man de spullen niet had afgerekend. De supermarkt, die nog niet op de hoogte was van de diefstal, heeft de spullen weer teruggekregen, het is onbekend of de supermarkt aan de Julianastraat aangifte gaat doen tegen de man.

Letsel
De man is per ambulance met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Hij heeft vermoedelijk ernstig been letsel opgelopen. Doordat de man gewond is geraakt, is hij niet aangehouden. De politie kon desgevraagd nog niet vertellen of dit op een later moment nog gaat gebeuren. De fietst is tijdelijk bij buurtbewoners gestald.

Foto’s: Dylan Jünemann/Persbureau Heitink