Veroorzakers van aanrijding in Nijmegen gaan op de vuist - GelreNieuws.nl

Veroorzakers van aanrijding in Nijmegen gaan op de vuist

Geplaatst op 5 maart 2019, om 21:31 uur

NIJMEGEN – Maandag tegen het einde van de middag heeft er een verkeersongeval plaatsgevonden op de kruising van de Sint Annastraat met de Groenestraat. Hierna heeft de veroorzakers zeker drie anderen fors mishandeld.

Vanuit de Groenestraat was de bestuurder van een Mercedes met hoge snelheid door rood gereden en veroorzaakte hierdoor een forse aanrijding. Direct na de aanrijding vonden de inzittenden van deze Mercedes het nodig om de tegenpartij verbaal te belagen, zo meldt de politie. Toen enkele omstanders zich hiermee gingen bemoeien, om de bestuurder van de benadeelde partij te helpen, werden er rake klappen uitgedeeld. De inzittenden van de Mercedes hebben drie mensen fors mishandeld. Na de mishandelingen vonden zij het ook nog eens nodig om via het fietspad en tegen de richting in weg te rijden.

Korte achtervolging
Één van de slachtoffers liet het hier niet bij zitten en is achter hen aangegaan, waarna een korte achtervolging ontstond tussen de twee partijen. Ondertussen had hij de politie aan de lijn en gaf hij de locatie steeds door. De inzittenden zijn dankzij hem aangehouden en worden momenteel door de recherche gehoord over hun aandeel. Omdat de bestuurder het nodig vond om via het fietspad en tegen het verkeer in te rijden, is zijn rijbewijs ingevorderd. Justitie gaat bepalen wanneer hij deze weer terug krijgt, zo meldt politie Nijmegen op Facebook.

Dankzij de vele getuigen en ook de filmpjes die zijn gemaakt, is het aandeel van de verdachten duidelijk. De politie wil iedereen bedanken voor hun bijdrage. ‘In het bijzonder een jongedame die, zoals ze zelf zei, ondanks haar lengte tussen de vechtende betrokkenen dook om ze uit elkaar te halen.’

Tekst/Foto: Politie Nijmegen-Zuid
Video: Facebook.com

 

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com