Man gestoken en bedreigd met vuurwapen in Zutphen - GelreNieuws.nl

Man gestoken en bedreigd met vuurwapen in Zutphen

Geplaatst op 9 april 2019, om 16:57 uur

ZUTPHEN – Op maandagmiddag omstreeks 17:10 uur vond er een steekincident plaats op de Spoorstraat. Een 18-jarige man uit Tilburg en een vrouw waren onderweg vanaf het NS station naar een winkel in de binnenstad.

Onderweg daar naartoe liepen zij via de Stationsstraat, waar zij een winkel bezoeken. Hierbij wordt de vrouw lastig gevallen door een groep van vijf mannen. Als de man hier wat van zegt, ontstaat er een conflict aan de Spoorstraat aan de kant van de Turfstraat. Hierbij zou de 18-jarige man bedreigd zijn met een vuurwapen. Hierna ontstaat er een worsteling met een drietal mannen uit de groep waarbij de Tilburger wordt gestoken. De groep mannen gaat er na het incident vandoor in de richting van de C&A via de Spoorstraat.

De 18-jarige man werd voor behandeling met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een onderzoek ingesteld en verzoekt getuigen om contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven. Bel dan 0800-7000 van Meld Misdaad Anoniem.

foto’s: Roland Heitink/Persbureau Heitink