Botsing op kruising in Bemmel nadat auto keert op de N839

Geplaatst op 26 mei 2019, om 04:10 uur

BEMMEL – Zaterdag op zondagnacht heeft er omstreeks 02:38 uur een ongeval plaatsgevonden op de kruising Van Elkweg(N839) met het einde van de A15.

Ter hoogte van de stoplichten ging het mis, een Ford Mondeo kwam vanaf de A15 en sloeg rechtsaf richting Bemmel/Haalderen. De donkere Peugeot was op dat moment bezig om te keren, hierbij is per abuis, door de bestuurster het oversteekpad van de fietsers, tussen de twee weghelften in gebruikt. De twee voertuigen kwamen hierna met elkaar in botsing op de weghelft richting Bemmel. De kerende zwarte Peugeot werd hierbij vol in de zijkant geraakt door de Ford.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De schrik zat er goed in bij de dames, die in de Peugeot zaten. De bijrijdster van de Peugeot is nagekeken door het personeel van de  opgeroepen ambulance, dit omdat de airbags aan haar zijde waren uitgeklapt. De vier inzittende van de andere auto raakte niet gewond. Het verkeerd ondervond enige lichte hinder van het ongeval. Na enige tijd zijn de voertuigen van de kruising af gehaald en op de nabije parallelweg, de Karstraat tijdelijk neer gezet. Een berger is heeft beide voertuigen afgesleept.

©Foto’s: Dylan Jünemann/Persbureau Heitink