Bromfiets knalt tegen geparkeerde auto in Bemmel

Geplaatst op 22 juni 2019, om 07:41 uur

BEMMEL – Zaterdagmorgen heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen een bromfiets met twee mannen erop en een geparkeerde auto op de Papenstraat in Bemmel.

Omstreeks 04:25 uur hoorde buurtbewoners een harde klap. Zij zijn hierna poolshoogte gaan nemen en zagen een bromfiets van het merk Piaggio tegen een auto aan liggen en twee mannen nabij deze voertuigen liggen. Zij hebben direct de hulpdiensten gebeld. De politie en twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse. Beide heren liepen verwondingen op, een man liep been letsel op en de ander hoofdletsel. Zij zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De bestuurder heeft vermoedelijk op de rijbaan gereden terwijl deze op het fietspad hoorde. Hij heeft eerst de stoepband geraakt voor het parkeervak langs de weg en is ten val gekomen tegen de geparkeerde auto. Bij een blaasproef van de politie blies de bestuurder de hoogste waarde op het meetinstrument, hij zal zich na zijn behandeling in het ziekenhuis moeten verantwoorden.

Het verkeer, liep door het tijdstip, weinig hinder van het ongeval. Passerende vrachtwagens zijn door de politie deels over het fietspad begeleid.

©Foto’s: Jeffrey Slendebroek/Persbureau Heitink