Man overvallen in woning Renkum - GelreNieuws        

Man overvallen in woning Renkum

Geplaatst op 27 juni 2019, om 13:09 uur

RENKUM – Een bewoner aan de Jan Tooropstraat in Renkum werd woensdagavond omstreeks 21.50 uur in zijn woning overvallen door een onbekende man en vrouw. Politie is op zoek naar getuigen en eventueel beeldmateriaal van de daders of van hun voertuig.

Nadat de bewoner werd bedreigd met een wapen gaf hij naast geld ook andere kostbare goederen af. Het slachtoffer probeerde daarna het vluchtende duo te belemmeren door voor hun auto te gaan staan. Hierdoor werd hij aangereden en is hij enkele meters door het voertuig meegesleurd. Het slachtoffer raakte gewond en moest zich onder medische behandeling laten stellen.

Kleine blauwe auto
De politie heeft meteen in en rondom de woning een onderzoek ingesteld. Andere politie-eenheden hebben in de omgeving gezocht naar de kleine blauwe auto, mogelijk van het merk Ford, waarin de overvallers weg waren gereden. De auto werd niet meer aangetroffen. Vandaag wordt uitgebreid buurtonderzoek gehouden en wordt aangifte opgenomen van het slachtoffer.

Het team dat de overval onderzoekt heeft belang bij getuigen en beeldmateriaal die mogelijk kunnen bijdragen aan het oplossen van dit misdrijf. Hiervoor kun je telefonisch je tip doorgeven via 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem.

foto: Jean-Marc Regelink / Persbureau Heitink