Vrouw ernstig gewond na incident op de Korenmarkt - GelreNieuws        

Vrouw ernstig gewond na incident op de Korenmarkt

Geplaatst op 26 juni 2019, om 14:54 uur

ARNHEM – Een 19-jarige vrouw is het afgelopen weekend ernstig gewond geraakt tijdens een stapavond op de Korenmarkt in Arnhem. Vanwege de ernst van dit incident is de politie een uitgebreid onderzoek gestart en zoekt de politie nog altijd getuigen.

Het slachtoffer liep tijdens de stapavond een schedelbasisfractuur en een hersenbloeding op. Volgens camerabeelden gebeurde dit met een glazen voorwerp dat rond 03:00 uur in de nacht op haar hoofd terechtkomt. Hoe dit kan en waar dit voorwerp vandaan kwam, is nog niet duidelijk.

Getuigen
Volgens de politie waren er veel mensen op straat toen het incident gebeurde. De politie is daarom nog altijd op zoek naar getuigen en doet een beroep op iedereen die rond 03:00 in de buurt was zich te melden. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.

De politie heeft maandag met een droneteam luchtopnames gemaakt en op de grond werd onderzoek gedaan. De vrouw ligt nog altijd in het ziekenhuis. De burgemeester van Arnhem, Ahmed Marcouch, geeft aan dat hij met het slachtoffer en met de kring om haar heen meeleeft.

foto’s: Timo Bouman / Persbureau Heitink