Opnieuw ongeval op rotonde Pieter Calandweg in Arnhem

Geplaatst op 26 augustus 2019, om 10:48 uur

ARNHEM – Maandagmorgen omstreeks 9:30 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen een scooter een een auto. Het gebeurde op de rotonde Johan de Wittlaan, Pieter Calandweg en de Oude Zevenaarseweg in Arnhem.

Een automobilist wilde van de Johan de Wittlaan de Pieter Calandweg oprijden, maar zag hierbij de scooterrijder over het hoofd die over de Oude Zevenaarseweg reed. De scooterrijder wilde rechtdoor de Johan de Wittlaan oprijden toen het misging. Een aanrijding volgde, waarbij de scooterrijder ten val kwam. De scooterrijder liep een flinke bult op aan haar hoofd.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Onwel
Het slachtoffer gaf aan dat het goed ging en is in soloambulance gezet, maar werd even later onwel en is ze op het gras neergelegd. Er werd direct een tweede ambulance opgeroepen. Slachtoffer voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Op deze rotonde gebeuren regelmatig ongevallen, ook tijdens dit ongeval ging het bijna twee keer mis. Eerder dit jaar is de rotonde aangepast. De politie ter plaatse gaf ook aan dat er met regelmaat ongevallen gebeuren op die locatie.

foto’s: Persbureau Heitink