Steekpartij in asielzoekerscentrum in Arnhem-Zuid

Geplaatst op 13 augustus 2019, om 15:33 uur

ARNHEM – De politie heeft dinsdagmiddag een melding van een steekpartij gekregen in het asielzoekerscentrum in Arnhem-Zuid aan de Elderhofseweg Het slachtoffer raakte zwaargewond en de dader is nog voortvluchtig.

De steekpartij vond iets voor 15:00 uur plaats. Onder andere meerdere politie-eenheden, ambulances en een traumahelikopter zijn uitgerukt voor de melding. De traumahelikopter is naast het asielzoekerscentrum geland. Het slachtoffer is zwaargewond per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Voortvluchtig
‘De politie heeft een melding van een steekpartij gehad’, zo laat de politiewoordvoerder weten. ‘Nadere informatie volgt later’, aldus de woordvoerder. De politie bevestigde even later dat er daadwerkelijk een ‘steekincident’ had plaatsgevonden.

Ook is er inmiddels een Burgernet-melding uitgegaan vanwege de zoektocht naar de dader. Hierin wordt opgeroepen uit te kijken naar een slanke, lange man van ongeveer 20-jaar oud. Hij heeft zwart haar en draagt een zwarte broek met goudkleurig bovenstuk. Men wordt verzocht de man niet zelf te benaderen.

foto’s: Timo Bouman / Persbureau Heitink