Twee slachtoffers beroofd door grote groep met vuurwapen

Geplaatst op 10 september 2019, om 09:33 uur

ARNHEM – Maandagavond, omstreeks 22:10 uur, heeft er een beroving onder bedreiging van een vuurwapen plaatsgevonden op de Huissensedijk ter hoogte van de manege in Arnhem, zo maakte de politie dinsdag bekend. De daders bevonden zich in een grote groep.

Twee slachtoffers moesten hun spullen afgeven. De beroving heeft plaats gevonden door een groep van ongeveer 6 tot 7 personen. De daders zijn weggelopen vanaf de Huissensedijk richting de John Grosmanstraat in Rijkerswoerd te Arnhem

Signalement
De groep was gekleed in donkerkleurige trainingspakken. Een aantal spraken accentloos Nederlands. Helaas konden de slachtoffers niet meer signalementen van de daders geven. De politie trof op de kruising Mr. P.S. Gerbrandysingel met de Emily Brontësingel in Arnhem de sporttas van de aangever aan welke door de daders was weggenomen.

De politie is dringend op zoek naar getuigen. Heeft u iets gehoord of gezien of heeft u andere informatie, of eventueel camerabeelden waar de daders op te zien zijn? Neemt u dan contact op via 0900-8844.

foto via Facebook: Politie Arnhem-Zuid