Grote controle bij Oostappen Vakantiepark

Geplaatst op 29 oktober 2019, om 13:36 uur

ARNHEM – Op het Oostappen Vakantiepark aan de Kemperbergerweg in Arnhem is dinsdag de hele ochtend al een grote controle aan de gang. Politie, belastingdienst, douane en toezichthouders van de gemeenten controleren al het in en uitgaande verkeer en personen.

Door Timo Bouman
Maar ook op het park wordt ieder huisje, caravan, tent bezocht. Van alle in de huizen aanwezige personen wordt gecontroleerd wie het zijn, waar ze vandaan komen en dat hun reden van verblijf is. Alle motorvoertuigen je op de camping aanwezig zijn of het terrein op of af willen worden gecontroleerd. Hebben de voertuigen een geldige verzekering, is de wegenbelasting betaald.

Gemeente voorlichter Carlo van Der Borgt ligt de controle toe “De controle is vooral gericht op het opnieuw inzicht krijgen wat de bewoning van het park is. Wat is de staat van de caravans, hoeveel en wie. We zijn vanmorgen vroeg begonnen. Iedereen en alles wordt gecontroleerd”. Verteld hij. “ Het is een op zich staande controle we willen vooral van deze locatie weten hoe de stand van zaken is. Naar de hand van de uitslag zullen wij samen met de eigenaar in overleg gaan en naar de toekomst plannen van de camping kijken.” aldus de gemeente voorlichter.

foto’s: Timo Bouman/Persbureau Heitink