Bestuurder gewond na forse aanrijding in Elst

Geplaatst op 22 november 2019, om 22:17 uur

ELST – Op de Rijksweg-Noord in Elst is een auto vrijdagavond hard tegen een boom gereden. Hierbij raakte de bestuurder, een man, gewond. De man droeg geen gordel en heeft daardoor de voorruit hard geraakt.

Het ongeval gebeurde rond 21:40 uur, waarna de politie, ambulances en brandweer uitrukten. Ter plaatse bleek een auto, komende vanuit de richting Elst, tegen een boom te zijn geknald. Dit kwam nadat de bestuurder, zo gaf de politie ter plaatse aan, eerst een middengeleider geraakt had en vervolgens de berm inreed en de boom ramde.

Gordel
De bestuurder had geen gordel gedragen, zo bleek bij controle van de politie. De man heeft de voorruit hard geraakt met zijn hoofd, ook de goederen in de auto zijn hard naar voren geschoten. De brandweer en het ambulancepersoneel hebben de man uit het voertuig begeleid, waarna de man de ambulance ingegaan is. Hier is hij ter plaatse behandeld en is vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis.

De weg is enige tijd volledig afgesloten geweest, waarna een tijdje later één rijstrook werd vrijgegeven. De auto wordt afgesleept door een berger.

foto’s: Jeffrey Slendebroek / Persbureau Heitink