Honderden chauffeurs en vrachtwagens vormen erehaag voor overleden Daisy (26) - GelreNieuws.nl

Honderden chauffeurs en vrachtwagens vormen erehaag voor overleden Daisy (26)

Geplaatst op 2 november 2019, om 15:04 uur

BEUNINGEN – Familie, vrienden en beroepsgenoten van de verongelukte trucker Daisy Peters-Kuyer (26) hebben haar zaterdag met honderden vrachtwagens herdacht. Ze zijn hiervoor allemaal naar Beuningen gereden. De 26-jarige Daisy kwam vorige week donderdag om het leven toen ze met haar vrachtwagen tegen een andere vrachtwagen botste op de A50 bij Berghem, in Brabant.

Ongeveer 250 tot 300 vrachtwagens vormden in Beuningen vandaag een indrukwekkende erehaag vanwege haar afscheid. De kist stond op de voorste vrachtwagen van de 55 wagens, die door de erehaag reden. Er werd gereden vanuit het Limburgse Afferden tot in Beuningen. De honderden vrachtwagens en chauffeurs hadden zich in de ochtend al op het industrieterrein Goudswerf verzameld, in de buurt van het crematorium, waar vandaag de uitvaart van Daisy is. De chauffeurs voor de erehaag kwamen uit het hele land om haar op deze manier de laatste eer te bewijzen.

“Hard aangekomen”
Een van de truckers die voor de erehaag is gekomen is de 31-jarige vrouwelijke trucker Maddy van Oorsouw. Ze kende Daisy, zo zegt ze tegen de Gelderlander: “De truckerswereld is een klein wereldje, je kent elkaar al snel. Zeker als je ook een vrouwelijke chauffeur bent, hoewel er daar steeds meer van zijn. Ik wilde dit graag voor haar doen, om haar de laatste eer te bewijzen. Wat er met haar is gebeurd is hard aangekomen bij alle truckers.”

Één van de organisatoren van deze erehaag is bang dat de grootste klap nog moet komen, zo laat ze weten.

foto’s gaan verder onder advertentie

 

foto’s gaan verder onder advertentie


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com