Tenminste 29 auto’s beschadigd door ruiten te vernielen

Geplaatst op 14 december 2019, om 21:58 uur

EDE – “Wakker worden en zien dat je auto is vernield. Dit overkwam 29 Edenaren vanochtend.” Zo begint politie Ede hun Facebook-bericht. Tenminste 29 Edenaren werden zaterdagochtend wakker en zagen dat er één of meerdere ruiten van hun auto zijn vernield.

Die 29 vernielde auto’s zijn de meldingen die nu bij de politie Ede bekend zijn. “We sluiten niet uit dat nog meer mensen de dupe zijn geworden.” zo schrijft politie Ede. “Aan de hand van de meldingen die wij nu hebben blijkt dat het voornamelijk is gebeurd in de Bloemenbuurt, Zeeheldenbuurt en in Veldhuizen.” De politie is op zoek naar de dader(s) van dit grote aantal vernielingen.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Mocht u iets gezien hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag dat met deze vernieling iets te maken kan hebben, neem dan direct contact op met de politie. Maar neem ook contact op als uw auto ook is vernield en u nog geen melding heeft gedaan. Dit kan door te bellen met 0900-8844 of via een persoonlijk bericht op de Facebookpagina van politie Ede. Anoniem melden kan ook. Bel dan met 0800-7000.

foto boven via Facebook: Politie Ede