Vrachtwagen verlies laadklep na fors ongeval op A12 bij Arnhem - GelreNieuws.nl

Vrachtwagen verlies laadklep na fors ongeval op A12 bij Arnhem

Geplaatst op 27 december 2019, om 06:29 uur

ARNHEM – Een vrachtwagen is vrijdag vroeg in de ochtend van achter aangereden door een automobilist, waarna zijn laadklep afbrak en midden op de snelweg terecht kwam. Hier botsten weer andere voertuigen op. Dit gebeurde op de A12 bij Arnhem in de richting van Duitsland.

tekst gaat verder onder advertentie

Rond 04:35 uur rukte de hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, groots uit voor het ongeval op de A12. Ter plaatse bleek dat er een ongeval plaats had gevonden tussen een vrachtwagen, twee bestelbussen en een personenauto. Al snel bleek van ernstige verwondingen geen sprake en kon de brandweer terug naar de kazerne en werd de traumahelikopter gecanceld.

Gewond
In één van de bestelbussen zaten meerdere personen die allemaal zijn nagekeken door het ambulancepersoneel. Twee van hen zijn met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Alle voertuigen raakte zwaar beschadigd en zijn afgesleept door een berger. Een toevallig passerende vrachtwagen met een mobiele heftruck heeft de laadklep naar de vluchtstrook verplaatst. Tijdens het ongeval waren meerdere rijstroken afgesloten.

foto’s: Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com