Dodelijke woningbrand Duiven blijkt familiedrama - GelreNieuws.nl

Dodelijke woningbrand Duiven blijkt familiedrama

Geplaatst op 27 januari 2020, om 15:32 uur

DUIVEN – De woningbrand vrijdagochtend op de Roodwilligenstraat in Duiven blijkt een familiedrama. Dat meldt de politie. De brand is met opzet aangestoken. Vader, moeder en hun dochter kwamen daarbij om het leven.

De politie startte direct met onderzoek. Allereerst was het belangrijk om te achterhalen wie de drie overleden mensen waren. De identificatie van de overledenen kon pas vandaag afgerond worden. Daarnaast was het onderzoek gericht op het achterhalen van de oorzaak van de brand. Dat onderzoek is zo goed als afgerond, daarom kan het politieteam haar bevindingen delen.

De drie overleden personen zijn de bewoners van het huis, een man (64) en vrouw (58) met hun 20-jarige dochter. Uit het politieonderzoek blijkt dat er sprake is van een gezinsdoding. De slachtoffers zijn voor de brand om het leven gebracht. Met deze conclusies wordt het onderzoek afgesloten. Meer details zullen er niet bekend gemaakt worden.

‘Ontzetting’
Waarnemend burgemeester Jacques Niederer: “Dat drie mensen uit Duiven zijn overleden was al een schok. Dat dit nu een triest gezinsdrama blijkt te zijn, roept nog meer gevoelens van ontzetting op. Onze gedachten gaan uit naar de nabestaanden, vrienden en overige betrokkenen.”

Voor het laatste nieuws uit de regio kun je ons op volgen via de app: Get it on Google Play Get it on Apple Store Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook en Instagram