A15 uren dicht na ongeval met vrachtwagens - GelreNieuws.nl

A15 uren dicht na ongeval met vrachtwagens

Geplaatst op 18 februari 2020, om 04:47 uur

SLIJK-EWIJK – Op de A15 ter hoogte van Slijk-Ewijk hebben maandag aan het eind van de avond twee ongevallen kort achter elkaar plaatsgevonden. De snelweg zat hierdoor tot ongeveer 3.30 uur dicht in de richting van Bemmel.

De hulpdiensten werden rond 23.45 uur gealarmeerd. Tijdens het ongeluk waren er wegwerkzaamheden bezig, waardoor het verkeer werd geleid via de vluchtstrook. Door onbekende oorzaak raakte een vrachtwagen van de weg en kwam in de berm in de slip. De cabine kwam uiteindelijk tot stilstand in de sloot. Een personenauto zou gestopt zijn om te kijken, waarna er vervolgens een vrachtwagen achterop deze personenauto boste. De auto kwam tegen een informatiebord tot stilstand.

Hoe het heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Beide vrachtwagenchauffeurs kwamen met de schrik vrij evenals de bestuurster, die al uit de auto was toen het tweede ongeluk gebeurde. Wel is de auto total loss geraakt. De vrachtwagens hebben schade opgelopen. Het informatiebord is weggehaald en zal vervangen moeten worden.

Foto & Video: Roland Heitink/persbureau Heitink