Vrouw tweemaal lastig gevallen door ‘Engelssprekende man’ in Velp

Geplaatst op 25 februari 2020, om 15:08 uur

VELP – Op donderdagavond 13 februari is een vrouw in Velp op straat lastiggevallen door een onbekende man. Een week eerder was zij ook al lastiggevallen door dezelfde man. De politie roept mensen zich op te melden als zij ook zoiets hebben meegemaakt.

Het gebeurde die donderdagavond rond 23:45 uur ter hoogte van de Broekstraat. Er is geen fysiek contact geweest, maar dat maakt de situatie niet minder vervelend. Daarom horen we het graag als er anderen zijn die iets vergelijkbaars hebben meegemaakt.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Signalement
We willen ook in contact komen met mensen die meer informatie hebben over deze man of die de bewuste avond iets gezien of gehoord hebben. Van de man is een signalement bekend:
– Ongeveer 1.80 meter
– Donkerblauw/zwart gekleed
– Donker petje
– De man sprak het slachtoffer in het Engels aan

Grote impact
Zaken als deze kunnen een grote impact hebben op slachtoffers. Daarom geven we niet meer details vrij over wat er precies is gebeurd.

Wie heeft meer informatie?
Heeft u die avond iets opvallends gezien? Of heeft u in die omgeving een man gezien die zich opvallend gedroeg? Ook andere informatie die ons kan helpen bij het oplossen van deze zaak is welkom. Tips kunnen worden doorgegeven via 0900-8844.