19-jarige Nijmegenaar meerdere keren gestoken: dader spoorloos - GelreNieuws.nl

19-jarige Nijmegenaar meerdere keren gestoken: dader spoorloos

Geplaatst op 1 maart 2020, om 06:50 uur

NIJMEGEN – Op de kruising van de Molenstraat met de Eerste Walstraat in Nijmegen, ter hoogte van restaurant Pinoccio, heeft in de nacht van zaterdag op zondag een ruzie plaatsgevonden wat uitmondde in een steekincident. Een jongen van 19 jaar oud uit Nijmegen raakte gewond.

Het steekincident gebeurde rond 05:15 uur, waarna de politie en ambulance uitrukten. De agenten hebben zich eerst over het slachtoffer ontfermd en eerste hulp verleend. Hij bleek meerdere steekwonden te hebben. Het slachtoffer is aanspreekbaar per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis.

Op de vlucht
Volgens de politie zou er ruzie ontstaan zijn tussen twee mannen, die uit vervolgens uit elkaar zijn gehaald. De dader liep vervolgens weg, maar kwam toch terug en heeft vervolgens het slachtoffer neergestoken. De dader is direct na het incident op de vlucht geslagen en is nog spoorloos.

Ter plekke heeft de politie een ruim gebied afgezet en aangemerkt als plaats delict. De politie verricht verdere onderzoek met onder andere de recherche.

foto’s: Roland Heitink / Persbureau Heitink

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com