Man in bijzijn van zoontje zwaar toegetakeld

Geplaatst op 30 maart 2020, om 14:24 uur

BRUMMEN – Een man is op zondag aan het begin van de avond ernstig mishandeld in het bijzijn van zijn zoontje op de pechhaven aan de IJsselgouw N348 tussen Brummen en Zutphen. Dat meldt de politie maandagmiddag.

Het incident vond rond 18.30 uur plaats ter hoogte van de nieuwe IJsselbrug (Cortenoeversebrug). Ten tijde van de mishandeling, stond op de pechhaven richting de rotonde Brummen/Dieren, een blauwe Volkswagen Transporter en een witte Mercedes personenauto, waarvan het type niet bekend is. Vermoedelijk zaten in deze witte Mercedes een viertal personen. Vast staat dat een van de inzittenden van de witte Mercedes personenauto, de bestuurder van de blauwe VW Transporter ernstig heeft mishandeld. Vervolgens was de witte Mercedes, over de N348, richting Zutphen gereden. De mishandelde man liep diverse breuken op in zijn gezicht en moest zich hier voor in het ziekenhuis laten behandelen. Het is niet bekend wat de aanleiding was voor de mishandeling.

Uit onderzoek is gebleken dat deze witte Mercedes een sportief sedanmodel betreft voorzien van een panoramadak. De politie is op zoek naar getuigen die iets van het incident hebben gezien, dan wel de Witte Mercedes herkennen. Ook wil de politie in contact komen met mensen die een of meerdere inzittenden van deze witte Mercedes herkennen. U kunt dit aan de politie melden onder vermelding van procesnummer 2020137981.