Autobranden Arnhem: nieuwe aanhouding in onderzoek - GelreNieuws.nl

Autobranden Arnhem: nieuwe aanhouding in onderzoek

Geplaatst op 10 mei 2020, om 17:21 uur

ARNHEM – Zondagmorgen heeft de politie in het onderzoek naar de reeks autobranden in de stad weer een aanhouding verricht. Het gaat om een 42-jarige vrouw uit Arnhem, zij wordt verdacht van betrokkenheid bij brandstichting.

De politie blijft volop inzetten om de autobranden te doen stoppen en daders op te sporen. De extra aanwezigheid en alertheid in de wijken en het uitgebreide opsporingsonderzoek gaan dan ook verder.

De 42-jarige is buiten heterdaad aangehouden. Net als bij de vorige aanhouding op 2 mei jl. zette grondig onderzoek de recherche op het spoor van deze verdachte. Zij is naar het politiebureau overgebracht en ingesloten voor verhoor. In haar woning heeft de recherche een zoeking gedaan. Bij welke brandstichting(en) de vrouw mogelijk betrokken is, zal uit verder onderzoek moeten blijken.

Uiteraard wordt in het onderzoek gekeken naar mogelijke verbanden, inhoudelijk kan de politie daar in deze fase geen nadere mededelingen over doen. Ze sluiten meer aanhoudingen niet uit.

Blijf alert
Het verzoek blijft dan ook aan de bewoners van Arnhem om mee alert te blijven. Zie je iets gebeuren (brand of brandstichting) of je ziet iemand zich verdacht gedragen bij een auto, bel direct 112. Hoe eerder de melding, hoe eerder politie kan handelen en hoe groter de pakkans.

Heb je anderszins informatie dat kan helpen in het politieonderzoek? Geef dat door aan de Districtsrecherche in Arnhem op telefoonnummer 0900-8844. Of desgewenst anoniem (Meld Misdaad Anoniem 0800-7000).

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com