Automobilist botst frontaal tegen boom

Geplaatst op 14 juni 2020, om 04:25 uur

HEUMEN – In de nacht van zaterdag op zondag is een auto op de Looistraat in Heumen frontaal op een boom geklapt. In een flauwe bocht ging het compleet mis.

Omstreeks 02:00 uur ging het mis. Een Mercedes reed met flinke vaart over de Looistraat en vermoedelijk miste de bestuurder de bocht en klapte hierdoor vol tegen een boom. Door de klap is de complete voorkant kapot aan de bestuurderskant. Dat de bestuurder kon uitstappen was al een wonder, aldus de hulpdiensten.

Jongeman ontkent
Een jongeman stond in de nabijheid van het voertuig, dat total loss is. Hij ontkent dat hij gereden heeft. Echter had de jongeman dusdanige verwondingen opgelopen dat het eigenlijk onmiskenbaar is, dat hij gereden heeft. Een ambulance kwam met spoed ter plaatse en heeft de jongeman nagekeken.

Politiebureau
Na de controle door de ambulancedienst is de jongeman meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek. Dat onderzoek zou moeten uitwijzen of hij onder invloed van iets was en of hij gereden heeft. De Mercedes is compleet verwrongen aan de voorkant en is afgesleept door een bergingsbedrijf.

©Foto’s: Jeffrey Slendebroek & Dylan Jünemann /Persbureau Heitink