Bulgaren aangehouden na diefstal gouden ketting - GelreNieuws.nl

Bulgaren aangehouden na diefstal gouden ketting

Geplaatst op 28 juni 2020, om 14:40 uur

VELP – Op zaterdagochtend tussen 10:30 en 10:45 uur werd er op de Noorder Parallelweg te Velp een man beroofd van zijn ketting. Dat meldt de politie. Ze zijn dringend op zoek naar getuigen.

De man werd aangesproken door een vrouwelijke inzittende van een grijze BMW. De vrouw vroeg aan de man, in gebrekkig Duits, de weg naar het ziekenhuis. De vrouw stapte uit en wilde de man vervolgens omhelzen. De man was hier niet van gediend en duwde de vrouw weg. Op dat moment was zijn gouden ketting, welke om zijn nek hing, verdwenen en lag er een andere (nep) ketting op de grond. De vrouw en andere inzittenden van de auto maakten zich vervolgens uit de voeten.

Na onderzoek trof de politie de auto aan met vijf verdachten op de Hoofdstraat te Velp. Het betroffen vijf verdachten van Bulgaarse afkomst. Alle vijf werden aangehouden ter zake gekwalificeerde diefstal. De auto werd in beslag genomen.

De politie is op zoek naar getuigen van deze diefstal. Heeft u iets gezien of weet u meer omtrent het getoonde voertuig? Bel de politie via 0900 8844.

foto’s boven: Politie Velp

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com