Doorrijder ernstige aanrijding Rijnwaalpad aangehouden - GelreNieuws.nl

Doorrijder ernstige aanrijding Rijnwaalpad aangehouden

Geplaatst op 10 juli 2020, om 16:43 uur

ARNHEM / ELST – Afgelopen week vond er een aanrijding plaats op het Rijnwaalpad in Arnhem. Hierbij raakte het slachtoffer zwaargewond. De veroorzaker reed door, maar deze is nu aangehouden.

De politie plaatste op sociale media een oproep waarin zij op zoek waren naar getuigen en de veroorzaker van een aanrijding. De aanrijding vond plaats op het Rijnwaalpad tussen Arnhem en Elst op dinsdag 7 juli omstreeks 18.55 uur. Hierbij werd een fietser aangereden door een automobilist welke na de aanrijding is doorgereden en het slachtoffer in hulpeloze toestand heeft achtergelaten.

Aangehouden
De afgelopen dagen is de politie heel druk geweest met het opsporingsonderzoek. “Ons basisteam was erg gemotiveerd om dit voertuig, inclusief de bestuurder, te vinden. Na de inzetten van de afgelopen dagen kunnen wij u mededelen dat wij vandaag het voertuig hebben aangetroffen op een oprit van een woning in Huissen.” Zo schrijft de politie op Facebook. “Tevens hebben wij bij deze woning ook een verdachte aangehouden op verdenking van een aantal verkeersmisdrijven.”

De recherche zal de verdachte horen en deze zaak voorleggen bij het openbaar ministerie. De politie bedankt iedereen voor het meedenken en het delen van het bericht.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com