Mannen zwaar toegetakeld op straat in Rheden

Geplaatst op 8 augustus 2020, om 05:16 uur

RHEDEN – Op de Broekveldseweg in Rheden zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag twee mannen zwaar toegetakeld. Een van de slachtoffers ligt in zorgwekkende toestand in het ziekenhuis.

Rond 00.20 uur werden de hulpdiensten gebeld door omwonenden. Ze hoorden ineens “nee, houd op houd op”, waarna ze poolshoogte gingen nemen en de slachtoffers op straat aantroffen.

De politie meldt dat er een zilvere Opel auto is gestopt, waarna de twee mannelijke daders uitstapten en op de twee slachtoffers begon in te slaan met een voorwerp. Daarna sloegen ze met de auto op de vlucht.

Een van de slachtoffers is in zorgwekkende toestand per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De andere slachtoffer was wel aanspreekbaar, maar moest ook voor verdere behandeling mee naar het ziekenhuis. De politie tast nog in het duister wat de aanleiding is.

Tips
De politie is dringend op zoek naar mensen die de zilvere Opel rond middernacht hebben zien rijden of andere informatie hebben. Dit kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000

foto’s: Roland Heitink & Charles Moll