Weer een forse mishandeling op Plein 1944 in Nijmegen

Geplaatst op 19 augustus 2020, om 11:09 uur

Foto: Patrick ApenhorstNIJMEGEN – In de nacht van dinsdag op woensdag heeft er opnieuw een mishandeling plaatsgevonden op Plein 1944 in Nijmegen. De politie spreekt van een forse mishandeling. Het is de tweede mishandeling op dat plein in korte tijd.

Een oplettende getuige zag de mishandeling gebeuren en belde de politie via 112. Hij zag rond 04.00 uur hoe drie personen het slachtoffer belaagden. De getuige belde de politie en fietste achter de groep aan. De politie kon hierdoor een 15-jarige jongen uit Nijmegen aanhouden voor de meest recente mishandeling, zo liet de politiewoordvoerder weten. Twee andere verdachten zijn vooralsnog spoorloos.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Het slachtoffer lag na de mishandeling gewond op de grond. Een ambulance heeft het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe ernstig het letsel is, is nog niet duidelijk.

Tweede mishandeling in één week
Afgelopen vrijdag was er eveneens een zware mishandeling op Plein 1944 in Nijmegen. Een 55-jarige man uit Nijmegen kreeg van een groep van 25 jongeren meerdere klappen in zijn gezicht en werd op meerdere plekken van zijn lijf getrapt. Of er een verband is, is op dit moment nog niet duidelijk, zo meldt de politie.