Zwaargewonde bij schietpartij in Arnhem: dader voortvluchtig - GelreNieuws.nl

Zwaargewonde bij schietpartij in Arnhem: dader voortvluchtig

Geplaatst op 24 augustus 2020, om 19:46 uur

ARNHEM – Op de Floriszstraat in de Arnhemse wijk Presikhaaf kwam maandagavond een melding binnen van een schietpartij. Er is daadwerkelijk geschoten en hierbij is een slachtoffer in kritieke toestand belandt.

De melding kwam rond 19:25 uur bij 112 binnen, waarna de politie met meerdere wagens uitrukten. “Er is daadwerkelijk geschoten”, zo bevestigd de politiewoordvoerder. Agenten ter plekke droegen kogelwerende vesten. Even nadat deze agenten ter plaatse kwamen, werd al snel een ambulance en de traumahelikopter ook opgeroepen. De toestand van het slachtoffer is zorgwekkend, zo laten de hulpdiensten weten. De hulpdiensten zijn lange tijd bezig geweest met het slachtoffer. Vervolgens is ze met de hoogwerker naar beneden gebracht, waarna ze per ambulance met spoed is overgebracht naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen.

De omgeving van de flat is ruim afgezet. De politie is een groot onderzoek gestart. Er reden veel agenten in de ruime omgeving rond en vloog de politiehelikopter boven Rheden en Arnhem. De dader is nog voortvluchtig, zo laat de politiewoordvoerder weten.

foto’s: Roland Heitink & Jean-Marc Regelink/Persbureau

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com