Auto tussen twee vrachtwagens in bij botsing op A12 bij Arnhem - GelreNieuws.nl

Auto tussen twee vrachtwagens in bij botsing op A12 bij Arnhem

Geplaatst op 25 september 2020, om 09:12 uur

ARNHEM – De A12 bij Arnhem is vrijdagochtend grotendeels dicht na een ongeval met meerdere voertuigen. Een auto kwam door het ongeval tussen twee vrachtwagens in, zo bleek ter plekke.

Het ongeval gebeurde rond 08:35 uur wat lange tijd zorgde voor twee afgesloten rijstroken, evenals de vluchtstrook. Inmiddels is de gehele A12 weer vrijgegeven. Bij het ongeval zou een auto tussen twee vrachtwagens in gekomen zijn. De voorste vrachtwagen moest hard remmen, de auto had dat niet tijdig in de gaten en botste op de vrachtwagen en een achteropkomende vrachtwagen botste vervolgens weer op de auto. De hulpdiensten rukten met meerdere wagens uit, met onder andere meerdere brandweervoertuigen en een ambulance.

Een vrouw is naar het ziekenhuis overgebracht met onbekende verwondingen. Volgens de hulpdiensten mag ze van geluk spreken dat ze een stevige auto had. Ondanks dat de weg is vrijgegeven, staat er nog wel een forse file. Het verkeer wordt momenteel nog steeds omgeleid via de A325, A15 en de A50, zo meldt Rijkswaterstaat.

foto’s: Roland Heitink / Persbureau Heitink