Fietsster gewond na aanrijding met vrachtwagen in Huissen

Geplaatst op 4 september 2020, om 18:27 uur

HUISSEN – Op de Karstraat met de Polseweg in Huissen heeft vrijdagmiddag een fors ongeval plaatsgevonden tussen een fietsster en een vrachtwagen. De fietsster liep forse verwondingen op.

Het gebeurde rond 15:00 uur, waarna de politie en ambulance met spoed uitrukten. Ter plekke bleek een fietsster, een meisje, door een vrachtwagen aangereden te zijn. De vrachtwagen en de fietsster kwamen vanuit de richting Bemmel. De fietsster wilde rechtdoor en de vrachtwagen rechtsaf de Polseweg in.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Dode hoek
De fietsster belandde in de dode hoek van de vrachtwagen, waarna de aanrijding ontstond. De vrachtwagen is hierbij ook deels over de fiets gereden. De fiets is hierbij total loss geraakt. Het slachtoffer raakte gewond en is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

De verkeersongevallenanalyse heeft ter plekke uitgebreid onderzoek gedaan naar de toedracht. De Polseweg ter hoogte van de Karstraat in de richting van Angeren heeft zeker anderhalf uur dichtgezet voor onderzoek, maar is inmiddels weer vrijgegeven.

foto’s: Jeffrey Slendebroek / Persbureau Heitink